неделя, 4 декември 2011 г.

Вярвам в теб

Eric Clapton - Change The World


Казвам ти го с всеки ред,
казвам ти го с всяка дума.
Винаги съм вярвала във теб,
дори когато има нещо помежду ни.
Нямам сили да ти обяснявам
трябва да е ясно до сега.
Всичко съм ти опростила и забравям
лошото, с което ни дели света.
Пропастта не е така голяма,
времето ще заличи
всяка грешка, всяка рана,
която по телата ни личи.
Сенките на стари думи
ни преследват като враг.
Тегнат тежко помежду ни
и препъват ни със крак.
Ала знам, че ще останем
ще допишем този ред.
Казвам ти го с всяка дума -
винаги съм вярвала във теб.

9 коментара:

много хубаво казано и написано, поздрави и скоро, продължавай така

Прекрасни стихове! Особено " ...времето ще заличи всяка грешка, всяка рана..."! Много красиви думи, много чувствени. Винаги се възхищавам на хора, които умеят да редят така думите, че като чета вътре нещо да ми трепне! Моите поздравления за творението!

Благодаря за хубавите думи! :)

Много хубаво пишеш, много поетично и същевременно стиховете ме карат да се замисля... :)

Красиво стихотворение, много нежно и чувствено. Времето заличава всичко.

Сенките на стари тежки думи, наистина много тежък и дори и да се заравят какви са били, няма как да се забрави начина по който сме се почувствайки чувайки ги към нас.Стихотворението е много красиви, силно и въздействащо, дано по често качваш свои творения и да ги споделяш нас.Хубаво е да знаем, че има кой да вярва в нас и де ни го казва в трудни моменти. По този начин ни дава кураж де продължим и каквото и да се случва, той ще е теб и ще пази гърбът ни.

Стихотворението е много красиво.Добре пишеш и хубаво се изразяваш.Действа вдъхновяващо.Да има човек, който непрекъснато ти показва, че вярва в теб е незаменимо чувство.Понякога наистина няма смисъл да се обяснява. След време то е доказано.Каквото и да става не бива да изоставяме когото и да е, за всичко си има причина и обяснение.Трябва да вярваме, за да ни вярват и на нас.

Казаните думи не се забравят.За това за да не стоят като неприятни сенки трябва да мислим какви ги говорим.Хубави стихове.

Поздравления за силните строфи,които сте написали, определеноса силни и ме карат да се замисля над някои неща.Важно е човек да вярва в себе си, да вярва в своите възможности, но когато намери човек който вярва наистина в него е още по всичко и красиво усещането.Тогава вече си казваш че можеш да направиш и да постигнеш всичко с което се захванеш. Надявам се че ще продължаваш да ни споделяш, често посещавам блога.Рядко се срещат хора в днешно време, които така добре борават с думите.

Публикуване на коментар