понеделник, 2 януари 2012 г.

2012

Не мислех да пиша пожелания за новата година. От година-две вече нямам чак такова желание да честитя, да повтарям 100 пъти едно и също нещо. А и нещо не ми се пише сега... Но все пак си мисля, че годината трябва да започне с някакъв стремеж - към писане (защото в последно време нямам нагласа и муза), към нови цели, към повече успехи и по-малко грижи.


С малко тъга, но с огромно нетърпение и очакване посрещам тази година. Но това е нормално... когато посрещаш и изпращаш... Едно си отива, друго ще дойде.


Много листчета съм залепила на дъската със задачи и цели за тази година. Късметите от баниците пораждат противоречиви чувства... Но всяко нещо с времето си. Така като гледам и хороскопът ми звучи обещаващо и доста в тон с моите планове. И все пак... времето ще покаже.


Като за край мога да пожелая на всички четящи това, една невероятна и бурна година. Нека ви донесе най-вече здраве и усмивки, верни приятели и уют в семейството. Също така любов. Тази любов, която ви разтриса само при един поглед и ви хваща за гушата при всяко "чао"... Любов, която е чудо и проклятие едновременно. Ето това ви пожелавам. 
Преследвайте целите си с търпение и постоянство, вярвайте в себе си, за да повярват и другите във вас. Не се заробвайте в работа, защото тя няма свършване, и отделете време за нещата, които все отлагате за друг път. Позволете си удоволствията, от които се лишавате, защото просто не намирате време за тях. Време има за всичко. Срещнете се със стари приятели, запишете се на танци, купете цвете на любимата жена, кажете на мъжа до себе си, че го обичате. Осмислете дните си. 


За много години! :]




Нещичко, което определено си заслужава да се види. Живот и здраве, някоя нова година може да бъде посрещната под тази заря... :)



4 коментара:

Прекрасно послание, Рени!

За много години!

За много години, Плами! :)

ето знаех си, а аз все отлагам ходенето на танци, но щом го пожелаваш, требе да го вместя в графика :) Добро дни през годината ти желая!

То и аз все отлагам танците, а много ми се иска... :P Може и да намеря време скоро, знае ли човек. ;)

Публикуване на коментар