петък, 16 септември 2011 г.

Умно та дрънка!

play, play, play ;)


Тази вечер станаха ясни доста неща...


Първо!
Мъжете и комарите си приличат. Много! Може да не ги забелязваш, да не те хапят, а само да се въртят гладно около голото ти деколте, но ако решат да те нападнат... горко ти. И при двата вида основното занимание е да "боцват" каквото им падне и да си ходят. Много често външността им лъже и се оказва, че най-големите всъщност са най-безобидните. А, да... и жените обичат да ги мачкат. ;)






Второ!
Разговор между един мъж и две жени много рядко свършва положително за мъжа.
Всъщност има случаи, в които може и да свърши добре... разговорът. Но, както казахме, много рядко. Не разчитайте на шанса.






Трето!
Въпреки че има противоречиви мнения относно това дали "няма нищо по-еротично от добър разговор", излиза, че все пак някои разговори определено могат да бъдат доста еротични. Но да не изпадаме в повече подробности...


P.S. Обувките с висок ток (предполагам носени от жена, че иначе ще е very very very sexy :D) все още държат класацията за най-еротично нещо.






Четвърто!
Спагетите са новото време. Вместо да си говорите за времето, просто подхванете разговор за спагети. Не можете да си представите до къде ще стигнете и колко дълъг разговор ще стане (ИЗПИТАНО!). Използвайте с мярка, защото водят до изключителни умозаключения, като тези по-горе! :D


http://www.flickr.com/photos/esweetphoto/2925521786/in/photostream/




Пето!
Определено е време да си лягам!


Лекар с нож! И сладки сънища... ;)

0 коментара:

Публикуване на коментар