вторник, 28 юни 2011 г.

"Човек без работа" - ден 8

  10, 9, 8, 7, 6, 5, 4, 3, 2, 1, 0 -> Филми, филми, филми... :P  За съжаление трябва да си избера само 3, а изборът е огромен. И не мога да кажа, че следващите 3 филма са най-хубавите и стойностните, които съм гледала, защото сигурно забравям много, но определено са част от голямата "Must watch" класация. :)

✿ The Holiday (2006): Гледах го 4 пъти почти един след друг и сега, докато се ровех да го намеря, пак ми се догледа. :P Много хубав романтичен филм, в който действието се върти около две жени, разочаровани от любовните прищявки на Купидон (както бяха писали някъде във fb - "Ако намеря Купидон, ще му натикам стрелата в..." - това описва изцяло положението във филма... :D). По стечение на обстоятелствата те се запознават и разменят домовете си за известно време, а различията в начина им на живот правят преживяванията им още по-интересни... Много добър филм по мое мнение! ;)










✿  Pretty Woman (1990): Не знам да има жена, която да не харесва този филм, и мъж, който да не се дразни от това... :D Това си е пълна класика! И на всичкото отгоре филмът ми е набор... ;)









  Pearl Harbor (2001): Какво да кажа тук...? Филмът проследява историята на двама приятели, изправени както пред любовта, така и пред дълга, който ги зове. Просто трябва да се гледа! 




Няма как да пропусна и песента...

 

Тук мога да изредя още много филми като "Зеленият път", "Красив ум", "Хачико: кучешка история" (въпреки че звучи някак весело, това е един от най-тъжните филми, които съм гледала...), "A lot like love (Почти любов)", "Ана и кралят", всички "Мумии", много анимации като "Рапунцел", "Toy Story..." , и още много филми, които в момента не се сещам.

0 коментара:

Публикуване на коментар